• 01_Exlabesa_10.10.2019г

Новини

Новини

Присъединете се към нас на международното индустриално изложение за леярство, коване и леене в Нингбо!

Уважаеми клиенти,

Ние сме развълнувани да обявим участието си в предстоящата индустриална изложба за леярство, коване и леене в Нингбо, планирана да се проведе от 15 до 17 юни 2023 г. Сърдечно ви каним да посетите нашия щанд и да станете част от това вълнуващо събитие .

Подробности за изложбата: Събитие: Индустриална изложба за международна леярна, коване и леене под налягане в Нингбо Дата: 15 – 17 юни 2023 г. Място: Международен изложбен център в Нингбо Щанд: 7B157.7B158

На нашия щанд ще имате възможност да разгледате най-новите ни продукти, иновативни решения и авангардни технологии в областта на енергоспестяващите пещи.Нашият екип от експерти ще бъде на разположение, за да предостави задълбочена информация, да отговори на вашите запитвания и да обсъди потенциални сътрудничества.

Изложението служи като отлична платформа за свързване с професионалисти в индустрията, получаване на прозрения за индустрията и проучване на нови бизнес възможности.Вярваме, че вашето присъствие на нашия щанд ще допринесе за успеха на това събитие.

To schedule a meeting or for any further information, please feel free to contact us at dannifer@futmetal.com. We look forward to welcoming you at our booth and showcasing the advancements we have made.

Благодарим ви за вниманието и очакваме вашето ценно присъствие на Международната промишлена изложба за леярство, коване и леене в Нингбо.

С Най-Добри Пожелания,

Zhejiang Rongda Energy Saving Technology Co., Ltd


Време на публикуване: 29 май 2023 г